Termenii De Utilizare

Urmatorii termeni si conditii guverneaza utilizarea serviciilor furnizate pe Mp3Alese.net (denumit in continuare "Mp3Alese.net").

Utilizarea Mp3Alese.net este reglementata de legea aplicabila, cu urmatoarele modificari si explicatii care trebuie luate in considerare.

Mp3Alese.net Ofera un serviciu tehnic pe baza de voluntariat. Prin urmare, Mp3Alese.net nu isi asuma raspunderea pentru serviciul care nu functioneaza sau pentru disponibilitatea permanenta a serviciului.

Mp3Alese.net trebuie folosit numai in scopuri private. Orice utilizare comerciala este strict interzisa si va fi urmarita in instanta.

Mp3Alese.net este in generell un site de cautare, afisand link-uri gasite pe alte site-uri. Daca urmati aceste linkuri, va rugam sa retineti ca Mp3Alese.net nu opereaza pagini web conectate.

Daca Mp3Alese.net ofera functii de descarcare directa, va dorim sa descarcati. Nici o copie nu este stocata pe serverele noastre. Aceasta functie poate fi utilizata numai prin utilizarea personala si privata si in ceea ce priveste "utilizarea corecta".

Accesarea continutului pornografic sau a unui astfel de continut care incalca orice drept in orice alt mod este strict interzis.

in cazul in care un drept al unei terte parti este deja incalcat prin descarcarea continutului, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru aceasta in momentul in care a initiat procesarea datelor in cauza.

Accesul la sistemele sau serviciile Mp3Alese.net este interzis in orice alt mod decat utilizarea intentionata.

Este singurul scop al Mp3Alese.net de a va naviga la fisierele selectate si de a va oferi controlul pentru a descarca fisierele pe care le puteti descarca, de asemenea, cu instrumentele proprii si cu privire la legea dreptului de autor. in orice caz, descarcarea unei copii a continutului online descarcabil este furnizata pe baza utilizarii corecte de catre utilizatorii privati. Acest drept la o utilizare echitabila nu poate fi furnizat de legile tarii in care locuiti, asa ca va sugeram cu tarie sa verificati legea respectiva in interesul dumneavoastra. Acest lucru inseamna: Distribuirea si descarcarea fisierelor muzicale este ilegala, cu exceptia cazului in care aveti dreptul de a face acest lucru. Folosirea oricaror servicii legate de serviciul nostru este, prin urmare, in numele dvs. si de risc. Puteti utiliza serviciile noastre, precum si orice fisiere de muzica legate numai pentru uz personal si non-comercial. Nu veti incarca sau distribui fisierele muzicale in nume propriu prin nici un mijloc. Ne rezervam dreptul de a sterge toate legaturile si fisierele muzicale de la motorul nostru de cautare daca avem vreo indoiala cu privire la legalitatea lor sau suntem invitati sa facem acest lucru de catre terti.

Orice utilizare ulterioara a continutului transmis de Mp3Alese.net, in special, dar nu exclusiv, transformarea continutului in public sau utilizarea comerciala a acestuia, trebuie sa fie convenita cu titularul drepturilor respectivului continut descarcat. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru toate actiunile legate de datele transmise de Mp3Alese.net. Mp3Alese.net nu acorda drepturi asupra continutului, deoarece actioneaza doar ca furnizor de servicii tehnice.

Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru verificarea legitimitatii folosirii lui Mp3Alese.net. Mp3Alese.net ofera serviciului tehnic numai. Prin urmare, Mp3Alese.net nu isi asuma raspunderea fata de utilizator sau de orice terta parte pentru permisiunea de descarcare a continutului prin Mp3Alese.net.

Platforma noastra contine legaturi catre site-uri externe ale unor terte parti, ale caror continut nu poate fi influentat de noi. Astfel, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru acest continut. Responsabilitatea revine furnizorului sau gazdei respectivelor site-uri web in cauza. Toate site-urile web au fost verificate pentru incalcarea drepturilor in momentul infiintarii link-ului. Nu exista suspiciune de continut ilegal in acel moment. Verificarea continua a site-urilor web asociate nu este totusi rezonabila fara nici o dovada concreta a incalcarii drepturilor. Daca suntem informati despre orice incalcare a drepturilor, vom sterge imediat astfel de legaturi.

Nu acordam nicio garantie, expresa sau implicita, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de vandabilitate, aptitudini pentru un anumit scop, titlu si non-incalcare. in niciun caz, noi sau furnizorii nostri nu vom fi raspunzatori pentru niciun fel de daune secundare sau incidentale sau pentru orice pierderi sau venituri pierdute.

Daca dispozitiile individuale ale acestor termeni si conditii sunt sau vor deveni ineficiente, aceasta nu va afecta eficacitatea celorlalte dispozitii. Dispozitia inutila va fi inlocuita cu o dispozitie de inlocuire care sa reglementeze obiectivul urmarit al dispozitiei ineficiente cat mai precis posibil.

Daca nu acceptati, nu sunteti de acord sau nu intelegeti niciuna dintre informatiile si avertismentele de mai sus, nu vi se permite sa utilizati serviciile noastre!

Salut ! Siteul Mp3Alese.net iti ofera spre download cele mai noi melodii in format mp3 ! Avem muzica pentru mai toate gusturile , muzica noastra este compatibila cu telefonul tau mobil , pc-ul sau tableta ta melodiile si albumele oferite de Mp3Alese.net sunt de calitate inalta adica 320kbps , muzica noastra este sortata pe urmatoarele categorii : manele noi , manele vechi , mix-uri , muzica veche , albume mp3 , muzica house , muzica trap , muzica noua romaneasca , muzica straina si muzica populara autentica ! Fisierele regasite pe acest site nu sunt hostate de catre noi si nu ne apartin ! Fisierele sunt indexate de pe Zippyshare si Google !
 maxim noapte fara tine 2015 live  blue velvetspacefm ro 24 07 2018  marc rayen radio 21 ep 269  jasmine thompson follow me 2016 originala  printesa de aur asa fac cand ma simt bine  Pepe Hai DJ SORIN MICHNEA EXTENDED   nicolae guta bani cifre pe hrati  BiBi Hands Up 2015 Original Radio Edit  albina mango ft tim gorgeous i need a man  ciara dance 

  

Mp3Alese.net
 Romaneasca  Straina  Albume  Mix-uri  Manele Noi  Manele Vechi  House  Trap  Muzica Veche  Populara  Manele Live  Colinde  Cereri Muzica